İstanbul'da Tramvay Hattında Arıza! Yolcular Raylarda Yürüdüler

İstanbul'da bulunan T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında yaşanan teknik arıza yoğunluğa yol açtı. Yolcular, tramvay yolundan yürüdüler.

13.09.2021-17:16 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-17:29) İstanbul'da Tramvay Hattında Arıza! Yolcular Raylarda Yürüdüler

İstanbul'daki T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler, Rami istasyonundan aktarmalı olarak gerçekleştirildi. Bazı yolcular Rami-Topçular durakları arasında yürüyerek ilerledi. T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında teknik arıza yaşandı.

BAZI VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İstanbul'da Mescid-i Selam istikametine giden tramvayın arıza yapması sonucu Rami İstasyonu'ndan aktarmalı olarak gerçekleştirildi. Rami durağında inen bazı yolcular, Topçular İstasyonu'na tramvay yolundan yürüyerek gitmek zorunda kaldılar. Tramvay arızası nedeniyle yoğun kalabalığın oluştuğu duraklarda bazı vatandaşlar duruma isyan etti. Tramvayda oluşan kalabalık, cep telefonu kameralarına yansıdı. Seferler bir süre sonra normale döndü.

ÇOK YOĞUNLUK VAR

Arıza dolayısıyla ineceği duraktan erken inen Osman Çiğ isimli vatandaş aktarma yapacağını dile getirken ''Arıza nedeniyle Rami durağında inen Osman Çiğ, "Trene binmiştim. Yolcuları burada indirdiler. Sanırım bir arıza varmış. Baktım çok yoğunluk var, binemedim." şeklinde ifade etti.

TRENLERE BAKIM YAPILMIYOR

Arızanın giderilmesini bekleyen Rasim Şengül isimli vatandaş, trenlere bakım yapılmadığından yakınırken "Arıza olduğunu söylüyorlar. Bu trenlere hiç bakım yapılmıyor. Otobüsleri vatandaş itiyor. Tren büyük olduğu için itemiyoruz. Bineceğiz ama tramvay gelmiyor. 1 saati geçti, bekliyoruz" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal