İstanbul'da Toplu Ulaşım Artık İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım krizi bir türlü bitmek bilmiyor. Yaşanan krizlere yenileri eklenmeye devam ediyor. İstanbullular 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde arızalanan araçlar sebebiyle yine trafikte zor anlar yaşadı.

30.08.2021-19:17 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-19:17) İstanbul'da Toplu Ulaşım Artık İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İstanbullu trafikte yine mağduriyet yaşadı. Önce tramvay arızalandı, sonra seyir halinde olan otobüsün kapısı düştü.

TRAMVAY ARIZA YAPTI, OTOBÜSÜN KAPISI DÜŞTÜ

T1 Bağcılar-Kabataş Tramvay hattında bulunan Topkapı Durağı'nda tramvay arıza yaptı. Arızalanma sebebiyle yolcular yarım saat kadar bulundukları durakta beklemek zorunda kaldı. CHP'li İBB'nin İETT araçlarının bakım ve onarımlarını uzun süredir aksatması sebebiyle ulaşımda otobüs tercih eden yolcular da mağduriyet yaşamaya devam ediyor. Yaşanan arızalanmanın ardından bir mağduriyet daha gecikmedi. Esenyurt'ta hareket halinde olan otobüsün kapısı düştü. Toplu ulaşımda otobüs kullanmayı tercih eden yolcular zor anlar yaşadı. Kapısı düşen otobüsün seferleri iptal edildi.

14 İHALE, 1 MİLYAR 233 MİLYONLUK İHALE

2019 seçimlerinin ardından, İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yakın siyasi arkadaşı olarak bilinen CHP Milletvekili Özgür Karabat Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş. adlı şirketin mali müşavirliğine getirildi. Karabat'ın 14 tane olmak üzere ile toplamda 1 milyar 233 milyon 664 bin 941 TL değerinde ihale aldığı biliniyor. Karabat'ın daha önce kullandığı ifadelerde 'Çok büyük ihaleler alacağım' sözlerini sarf ettiği ortaya çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal