İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek?

İstanbul Anadolu Yakası'nın bir çok ilçesinde su kesintisi yapılacağı İSKİ tarafından açıklanmıştı. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

01.06.2021-13:55 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-14:08)

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda olan; Sultanbeyli, Maltepe, Tuzla, Pendik, Adalar, Kartal, Ümraniye ilçeleri ile birlikte Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 1 Haziran günü su kesintisi yaşanacak. Söz konusu bu kesinti, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından açıklanmıştı. Bu açıklamanın üzerine vatandaşlar "İstanbul'da sular ne zaman gelecek?", "Su kesintisi kaç saat sürecek?" , "İstanbul su kesintisi ne zaman bitecek?" gibi soruların cevaplarını internet tarayıcıları üzerinden araştırmaya başlamış durumda. Haberimiz içerisinde merak edilen bu soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

13 saat sürecek olan su kesintisi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar, Ümraniye ilçeleri ile birlikte Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahalle bölgelerinde yaşanmaya başladı.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan pek çok ilçe içerisinde 13 saat sürecek olan suların kesik olma durumu ilan edilmişti.

Söz konusu bu su kesintisine dair İSKİ bir açıklamada bulundu. Söz konusu bu açıklama içerisinde haberimizin içerisinde belirtilmiş olan ilçelerde 1 Haziran 2021 Salı günü saat 09.00 ile 22.00 arasında 13 saat sürecek olan su kesintisi yapılacağı ifade edildi. Söz konusu bu kesintinin amacının ise Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nde yeni inşa edilmiş olan depoların devreye alınması olduğu ifade edildi.

SU VERİLMEYECEK İLÇELER VE MAHALLELER NERELER?

Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar, Ümraniye ilçeleri ile birlikte Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahalli bölgelerinde meydana gelecek olan su kesintisi 1 Haziran 2021 Salı günü saat 22.00'da son bulacak. İstanbulluların evine 1 Haziran akşamı saat 22.00'dan sonra sular gelmiş olacak.

İSKİ tarafından yapılmış olan su kesintisine dair açıklamaya göre, 1 Haziran Salı gününde akşam 22.00'ye kadar su alamayacak ilçeler ve mahalleler şu şekildedir:

-Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye ilçeleri.

-Sancaktepe ve Üsküdar'da Ferah, K.Çamlıca, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Küplüce, Kuleli, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Abdurrahmangazi, Osmangazi, Veysel Karani, Akpınar, Fatih ve Eyüp Sultan mahalleleri.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal