İstanbul'da şoke eden olay: Marmaray’da gitar çalan genç yaka paça dışarı atıldı

Marmaray'da gitar çalan gencin güvenlik görevlisi tarafından yaka paça dışarı atıldığı görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte o görüntüler..

11.03.2022-09:04 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-11:26)

Marmaray’da güvenlik gitar çalan gence insanları rahatsız ettiği gerekçesiyle sert müdahalede bulundu. Marmaray'da o sırada yolculuk yapan bir vatandaş ise o anları saniye saniye kaydetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Marmaray’da yolcuları şoke eden bir olay yaşandı. Metro hareket ettiği sırada özel güvenlik görevlisi gitar çalan bir genci yaka paça dışarı atmaya çalıştı. 

İnsanlar senden şikâyetçi

Olay yerindeki görgü tanıkları güvenliklerin “insanlar senden şikâyetçi” dediği fakat kimsenin şikayetçi olmadığını dile getirdiler. 

Sosyal medyada yayılan görüntülerde bir güvenlik görevlisinin gitar çalan bir genci zorla tutmaya çalıştığı ve daha sonrada olay yerine bir güvenliğin daha geldiği görüntüleniyor.

Her ikisi de yanlış

Sosyal medyada gündem olan bu video ise vatandaşlardan çok sayıda tepki aldı. Güvenlik görevlisinin gitar çalan gence yaptığı sert müdahale tepki çekti. Vatandaşlar aynı zamanda toplu taşıma araçlarında benzer müzik etkinliklerinin gerçekleştirilmesinden de rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Her iki davranışın da yanlış olduğu düşünüldü.

'Ben mecbur muyum seni dinlemeye'

Yaşanan olaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan bir vatandaş: "Böyle şey mi olur! Milleti rahatsız etmeye ne hakkınız var? İstasyonda çalsan anlarım 100 metre öteye gidersin duymazsın. Ama geliyorsun içeride dibimde çalıyorsun. Ben mecbur muyum seni dinlemeye. Bir de bazılarının sesi kötü oluyor işkence gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal