İstanbul'da skandal olay: Zeytinburnu'nda bir eve sipariş getiren kurye apartman boşluğuna idrarını yaptı!

İstanbul'da, apartmandan pis kokular gelmesi üzerine şüphelenip kamera görüntülerini izleyen bina sakinleri, gördüklerine inanamadı. Binada bulunan bir daireye sipariş getiren kuryenin, binadan çıkmadan hemen önce apartman boşluğuna idrarını yaptığı görenler büyük şok yaşadı. İşte o skandal görüntüler..

30.03.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-17:22)

Zeytinburnu Gökalp Mahallesi'nde pazar günü skandal bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde bir eve sipariş götüren kurye, apartmandan ayrılırken merdiven boşluğuna idrarını yaptı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayı izleyen bina sakinleri ise büyük şok yaşadı...

Kamera görüntüleri incelendi

Aktarılan bilgilere göre, apartmanda ikamet eden vatandaşlardan biri pazar günü evine yemek siparişi verdi. Zeytinburnu'nda yaşayan vatandaşa siparişini getiren kurye, eve paketi teslim ettikten sonra apartmandan çıktı. Kuryenin binadan ayrılmasının ardında bina sakini apartman boşluğundan kötü bir koku geldiğini tespit etti. Kokunun geldiği yöne doğru ilerleyen apartman sakini, merdiven boşluğunda idrar olduğunu fark etti.

Kurye

Büyük bir şok yaşayan apartman sakini hemen güvenlik kamera görüntülerini inceleme çalışmalarına başladı. Bina sakininin incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde kuryenin siparişi teslim ettikten sonra apartmandan hemen çıkmadığı görülüyor. Apartman kapısını kapatarak merdiven boşluğuna idrarını yaptığı anlar ise saniye saniye görüntüleniyor. Söz konusu kurye ise daha sonra hiçbir şey olmamış gibi binayı terk ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal