Ramazan programı olan kanallar hangileri? Televizyonda hangi hoca, hangi kanalda ramazan programı yapıyor? TRT, ATV, Kanal D, Kanal 7, Show TV ve FOX Tv Ramazan ayı TV programları

Ramazan ayına sayılı günler kala televizyonda ekrana gelecek olan programlar merak edilmeye başladı. Ramazan ayı boyunca hangi kanalda hangi programlar olduğu araştırılmaktadır. Birçok kanal Ramazan ayına özel programları ekrana getirmektedir. Peki, Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? Ramazan programları hangi kanallarda yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

30.03.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-14:47) Ramazan programı olan kanallar hangileri? Televizyonda hangi hoca, hangi kanalda ramazan programı yapıyor? TRT, ATV, Kanal D, Kanal 7, Show TV ve FOX Tv Ramazan ayı TV programları

Mübarek Ramazan ayına sadece birkaç gün kaldı. Ramazan için tatlı telaşlar devam ederken vatandaşlar televizyonda bu aya özel hangi programların yer alacağı da merak ediliyor. Her gün evlerimize konuk olacak ve Ramazan bereketiyle sofralarımızda yerini alacak olan televizyon programları araştırılıyor. Hangi kanallarda programların olduğu araştırmaları devam ederken programları kimlerin sunacağı da merak konusu oldu. Peki, Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? Ramazan programları hangi kanallarda yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Ramazan ayında TV’de hangi programlar var?

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan programları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Birçok kanal ramazan ayı boyunca program yapmaktadır. İftar ve Ramazan sofralarımızı şenlendirecek olan programlar oldukça merak edilmektedir. Ramazan programları olan kanallar şu şekildedir:

TRT 1 iftar ve sahur programı var mı?

Serdar Tuncer bu sene TRT 1 ekranlarında yerini alacak. Saat 19.00’da Ramazan Sevinci adlı iftar programı ile ekrana gelecek olan Serdar Tuncer’in programı yaklaşık 1 saat kadar sürecek.

Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranları Aşkın Yolculuğu Hacı Bayramı Veli dizisini de ekranlara taşıyacak. İzleyicilerin güzel vakit geçirmesi için yayınlanan dizi her gün saat 15.40’ta yayınlanacak. 

TRT 1 ProgramıRamazan Günlüğü programını da ekrana taşıyan TRT 1 Bekir Köse’nin yorumuyla hafta sonları yayınlanacak. Ramazan Günlüğü programından sonra ise saat 03.20’de başlayacak olan Sahur Bereketi programıyla da tekrardan Serdar Tuncer ekranlara gelecek. 

Mukabele dinlemek isteyen vatandaşlarımızda unutulmadı. Sahur Bereketi programının ardından saat 05.20’de Kur’an-I Kerim Hatmi Şerif mukabele programı ile izleyiciler evlerinden hatimlerini yapabilecekler. 

Kanal D iftar ve sahur programı var mı?

Sahur programı ile izleyicilerin karşısında geçecek olan Kanal D Ramazan ayı boyunca yayınını sürdürecek. Ramazan ayı boyunca her gün saat 02.30’da Kanal D’de yayınlanacak olan Mehmet Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti Programı, Mehmet Fatih Çıtlak hocanın sunumu ile gerçekleşecek. Mehmet Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti Programı 2 saat boyunca ekrana gelirken daha sonra Arda’nın Ramazan Mutfağı programı ekranlara gelecek. Verdikleri yemek tarifleri ile sofraları şenlendirecek program ise saat 04.45’te başlayacak. Kanal D iftar programı yayınlamayacak.

ATV ProgramAtv iftar ve sahur programı var mı?

Her sene olduğu gibi bu yılda ATV ekranlarında Ramazan ayı boyunca Nihat Hatipoğlu hocayı ekranlarda göreceğiz. ATV Ana Haber programından sonra ekrana gelecek olan Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru programı saat 19.20’de ekrana gelecek. Saat 19.50’de Nihat Hatipoğlu ile İftar programı ile Nihat hocayı ekranlarda görmeye devam edeceğiz. Peş peşe yayınlanan iki programda birer saat sürecektir. 

ATV ekranlarında sahur programını da göreceğiz. Saat 02.45’te başlayacak olan Nihat Hatipoğlu ile Sahur programına izleyicilere yine Nihat Hatipoğlu eşli edecek. Sahur programı ise yaklaşık 2 saat sürecek.

Yine ATV’nin yan kanalı olan A haber ekranlarında da Ramazan ayı boyunca sahur programı yayınlanacak. Saat 03.30’da ekrana gelecek olan Hikmet Öztürk ile sahur vakti programı 2 saat boyunca ekranlarda kalacak.

Star TV iftar ve sahur programı var mı?

Star TV ekranlarında iftar programı olmayacak ancak izleyiciler ramazan ayı boyunca sahur programı ile buluşacaklar. Saat 03.00’da ekrana gelecek olan Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi programı sahur sofralarına eşlik edecek. 2 saat boyunca sürecek olan program İstanbul’da imsak vakti ile sonlanacak. 

Star TV ProgramıKanal 7’de iftar ve sahur programı var mı?

Kanal 7 ekranları saat 18.50’de Ramazan programı ile izleyicilerini karşılayacak. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan hocanın yer aldığı iftar programı Ramazan boyunca ekranlara gelecek. İftar programı ardından bir Ramazan klasiği haline gelen Hz. Yusuf adlı dizi saat 21.30’da ekranlara gelecek.

Saat 02.15’te Kanal 7 ekranlarında Mustafa Karataş hoca sahur programı ile ekrana gelecek. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programında izleyicilerin sorularına cevap verecek olan Mustafa hoca 3 saat boyunca ekranlarda olacak. Sahur programının ardından ise mukabele yapmak isteyen izleyiciler için mukabele programı yayınlanacak. Her gün Kur’an-ı Kerim’den 20 sayfa okunacak olan program 30 günün sonunda bitecek. 

FOX TV iftar ve sahur programı var mı?

Fox TV iftar programı ile izleyici karşısında olmayacaktır. Ancak Ramazan boyunca her gece sahur programı ile ekranlara gelecek. Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri adlı program Ramazan boyunca her gün saat 02.45’te ekrana gelecek. Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri programı 2 saat boyunca devam edecektir. 

FOX TV ProgramıDiyanet TV iftar ve sahur programı var mı?

Mübarek Ramazan ayında Diyanet TV ekranlarına yansıyacak olan programlar izleyenleri oldukça mutlu edecek.  Özellikle mukabele yapmak isteyen vatandaşların ilk akıllarına gelen kanal olan Diyanet TV bu senede hatim programı ile ekrana geliyor. Günde iki kere yayınlanacak olan mukabele programı her gün saat 15.00’da ve 06.00’da da yayınlanacak. İsteyen izleyiciler Diyanet TV ekranlarında Kur’an-ı Kerim hatmi yapabilecekler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal