İstanbul'da Metro Saatlerine Düzenleme Geldi: Cuma Ve Cumartesi Geceleri 02.00'ye Kadar Uzatıldı

İstanbul’da metro saatlerine yeni düzenleme geldi. Koronavirüs önlemleri kapsamında süresi kısıtlanın metroların yeni saatleri belli oldu.

30.07.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 30.07.2021-12:09) İstanbul'da Metro Saatlerine Düzenleme Geldi: Cuma Ve Cumartesi Geceleri 02.00'ye Kadar Uzatıldı

İstanbul’da bazı metro istasyonlarında yeni saat düzenlemesi geldi. Koronavirüs sürecinde kısıtlanan seferler yerine yeni saatler belli oldu. 

METRO SEFER SAATLERİ GECE 02.00’YE KADAR UZATILDI 

Buna bağlı olarak Metroların sefer saatleri gece 02:00'ye kadar uzatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, metro saatlerinin değişmesine ilişkin haberi sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla vatandaşlara bildirdi. İBB sözcüsü Murat Ongun, Metro İstanbul seferlerinde koronavirüs kısıtlamalarının sona ermesi ile gelen normalleşme sürecinin ardından değişikliğe gidildiğini bildirdi.

TAM NORMALLEŞME İLE SEFERLER SABAHA KADAR SÜRECEK 

Sözcü Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tam normalleşme ile ise seferlerin sabaha kadar süreceğini dile getirerek, ‘İstanbullulara duyurulur. Metro seferlerimiz Cuma ve Cumartesi günleri, 00.00 sonrası 30 dakika aralıklı olacak şekilde 02.00’ye kadar uzatılmıştır. Tam normalleşmeye geçildiğinde de gece seferlerimiz sabaha kadar sürecek’ ifadelerini kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal