İstanbul'da Kamyon Kazası! Şoför Kamyonu Tutarak Durdurmak İstedi!

Freni boşalan kamyonu tutarak durdurmayı çalışan şoförün ayakları ezildi. Maddi zararların oluştuğu kazada can kaybı yaşanmadı.

20.10.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-14:49)

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde az kalsın bir facia yaşanıyordu. Park halindeki kamyonun freni boşaldı. Kamyon şoförü, kamyonu tutarak durdurmaya çalıştı.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYITTAYDI!

Olay dün öğle saatlerinde Bağcıların Bağlar Mahallesi'nde yaşandı. Şoför yük dolu kamyonu, yüklerini indirmek için park etti. Şoför kamyondan inerken yükler taşınmaya başladı.


KAMYONU TUTARAK DURDURMAYI DENEDİ

Park halindeki kamyon freni boşalınca aniden hareket etmeye başladı. Yokuş aşağı kayan kamyonu durdurmaya çalışan şoför, kamyonun içine binemeyince kamyonu tutarak durdurmayı denedi. Park halindeki araçlara ve duvara çarparak duran kamyon maddi zararlara sebep oldu.


ŞOFÖRÜN AYAKLARI EZİLDİ

Kamyonu durdurmaya çalışırken ayakları ezilen şoförün kamyonun içinde çocukları olduğu için tutarak durdurmayı denediği öğrenildi. 8 ve 10 yaşlarında olan iki erkek çocuğu kazadan yara almadan kurtuldu.


GÖRGÜ TANIKLARI İDDİAYI DOĞRULADI

Olay yerinde olan Esnaf Muammer Demirbaş, kamyonun freninin bir anda boşaldığını ve aracın kaymaya başladığını belirtirken açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Kamyonun freni boşalmış öndeki araca çarpmış. Adamın ayağı ezilmiş, ambulans geldi. Kamyon yükünün yarısını indirmiş. Şoför kamyonu bırakıp gidince ne olduysa o anda oldu. Kaza olduktan sonra yol saatlerce kapalı kaldı"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal