İstanbul'da Kadının Yüzüne Öksürerek Gasp Etmek İstediler

Dünyayı etkisi altına alan ve henüz geçmeyen coronavirüs salgını insanları korkuturken, bu durumu kullanmak isteyen zanlı, İstiklal Caddesi'nde bir kadının yüzüne öksürerek parasını gasp etmeye çalıştı. Şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

09.04.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-15:30)

Coronavirüs salgını ülkemizde gün geçtikçe etkisini artırmaya devam ediyor. Virüs nedeniyle vatandaşlar tedirgin olurken, bu durum satıcılar kadar, hırsızlar için de fırsat oldu. İstiklal Caddesi'nde bulunan bir bankamatikten para çekmek isteyen Emine D.'nin yanına gelen bir şahıs, kadının yüzüne öksürerek panik yaratıp parasını gasp etmeye çalıştı. 

Kadın bankamatiğin yanında bulunan eczane çalışanından yardım isterken, kadının yüzüne tükürerek parasını almak isteyen şahıs olay yerinden hızla kaçtı. Kadının yardımına gelen eczane çalışanları ise olayı 20 metre uzaklıkta bulunan özel harekat polislerine bildirdi. Polisler bunun üzerine arka sokakta kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi yakaladı. Parası çalınmak istenen Emine D., polislerin yanına gelerek yüzüne öksüren şahsı tespit etti. Şüpheli daha sonra sivil ekipler tarafından emniyete götürüldü.

"ŞİMDİ DE GÖZÜM GÖRMÜYOR DİYOR"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Emine D., "Para çektikten sonra adam beni bekledi karşı kaldırımda. Gelirken bana doğru yüzüme öksürdü. Öksürerek beni şaşırtıp herhalde parayı almaya çalıştı. Ben de eczanede bekledim biraz. Sonra polislere söyledik. Şimdi de diyor ki 'Gözüm görmüyor'. Ama arkamdan gelip suratıma doğru öksürdü." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal