Canım Sıkılıyor Dedi Para Cezası Yedi

Ülkemizde artan coronavirüs tehdidi nedeniyle birçok önlem alındı vatandaşlardan sosyal izolasyona uyulması istendi. Beyoğlu Tophane'de parkta oturan ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken bir kişi dışarıda olmasını can sıkıntısına bağladı. Şahsa para cezası kesildi.

09.04.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-15:09)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Ülkemizde henüz salgının önüne geçilemezken, salgınla mücadele kapsamında birçok yeni önlem alındı. Bu önlemlerin dışında da vatandaşlardan kendilerini evlerinde tutmaları istendi. Bazı vatandaşlar bu uyarıları dikkate alırken, bazıları ise umursamadı.

Beyoğlu Tophane'de bulunan bir parka giden genç de uyarıları ve önlemleri umursamayanlar arasında yer aldı. Uygulamada olan polis ekipleri gencin yanına giderek neden burada olduğunu sordu. Genç ise rahat tavırlarıyla dikkat çekerken ekiplere, "Canımın sıkıntısından." cevabını verdi. Ekipler bunun üzerine gence cezai işlem uyguladı.

Öte yandan Beyoğlu'nun bazı bölgelerinde coronavirüs önlemlerine uyulmadığı dikkatlerden kaçmazken özellikle banka önlerinde oluşan uzun kuyruklar görüntülere yansıdı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde şimdiye kadar 38 bin 226 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 812'ye yükselirken, tedavilerinin ardından taburcu edilenlerin sayısı da bin 846'ya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal