İstanbul'da İnşaat Hazırlığı Yapılan Binanın Önündeki Ağaca Kapılı Koruma

İstanbul’da kentsel dönüşüm hazırlığında olan bir binanın karşı tarafındaki ağacın korunması için başvurulan yöntem oldukça ilgi çekti.

22.02.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-11:18) İstanbul'da İnşaat Hazırlığı Yapılan Binanın Önündeki Ağaca Kapılı Koruma

Ambarlı Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki eski bir binada kentsel dönüşüm çalışmalarının başlatılması için başvuru yapıldı. Bina sakinlerinin apartmanı boşaltmasının ardından bina çevresinin bir tarafı bariyer ile kapatılırken diğer bölümünde güvenlik önlemleri alınmadı. Avcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için hazırlık yapılan bir binanın önündeki ağacın zarar görmemesi için etrafı kapılarla çevrildi. 


AĞACIN ETRAFI KAPILARLA ÇEVRİLDİ

İlginç yöntem Avcılar'da kaydedildi. Binanın karşısındaki kaldırım üzerinde bulunan ağacın zarar görmemesi için ‘kapılı önlem’ alındı. Yıkılacak olan binadan alınan dört kapı, ağacın çevresine çakılarak güvenlik önlemi oluşturuldu. 

Ağacın yanından geçen vatandaşların bir kısmı bu yöntemi ilginç bulurken bir kısım vatandaş bu yöntemin etkili olmayacağını dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal