İstanbul'da Akülü Sandalyesi Çalınan Engelli İsyan Etti: 'Ayaklarımı Çaldılar'

İstanbul’da iltihaplı romatizma hastalığı nedeniyle yaklaşık 30 yıldır akülü sandalyede yaşayan 44 yaşındaki İlhan Şener’in bahçeye havalanması için bıraktığı akülü sandalyesi çalındı. Durumu polis ekiplerine bildiren Şener ‘Ayaklarım çalındı’ dedi.

21.02.2022-18:02 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-18:02)

Ümraniye’de yaşayan 44 yaşındaki İlhan Şener, iltihaplı romatizma hastalığı nedeniyle 30 yılı aşkın süredir akülü sandalyede hayatını devam ettiriyor. Geçtiğimiz Perşembe günü akülü sandalyesini havalandırmak için evinin sitesine bırakan Şener, bıraktığı yerde bulamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. 

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, geçtiğimiz Perşembe günü olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Dudullu’da yakalanan şüpheli E.K., ekipler tarafından gözaltına alındı. Suç kaydında 52 adet suç kaydı olduğu tespit edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 


ÇOK ZOR OLDU

Akülü aracı kullanılamaz halde hurdacıda bulan polis ekipleri, sandalyenin tekerlekleri, aküsü ve çeşitli aparatlarının üzerinde olmadığını tespit etti. Sandalyesini hurda şeklinde alan 44 yaşındaki İlhan Şener, hırsızdan şikayetçi oldu. Şener, ‘Boynumu yaslamak zorundayım, boynumda kanal darlığı olduğu için. O aparatın demirli kısmının bir kısmını almışlar. Ayaklıkları komple almışlar. Aküyü, akü kutusunu almışlar. En önemlisi tekerlekleri almışlar. 7-8 bin liralık benim açımdan büyük bir zarar söz konusu. Bu benim açımdan çok zor oldu’ ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal