İstanbul'da ilginç olay, görevliler fazla yakınlaşmayın dedi personelle çift arasında olay çıktı!

İstanbul'da ilginç bir olay meydana geldi. Üsküdar'da bir kafede oturan çifti "fazla yakınlaşmayın" diyerek uyaran kafe personeli ile çift arasında tartışma çıktı.

15.03.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:04) İstanbul'da ilginç olay, görevliler fazla yakınlaşmayın dedi personelle çift arasında olay çıktı!

Üsküdar'da işletilen bir kafeye gelen çift kafeyi işleten kişiler tarafından gereğinden fazla yakınlaştıkları sebebiyle uyarıldılar. Çift ile görevliler arasında alevlenen tartışma kameralara yansırken, görüntülerde diğer müşterilerin de duruma tepki gösterdiği fark ediliyor.

Üsküdar'da bulunan bir kafede ilginç bir olay meydana geldi. Söz konusu iddiaya göre, müşteri olarak kafeye gelen bir çiftin yakınlaştığını ifade eden işletme çalışanı, ''Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız.” şeklinde çifte bir uyarı yaptı. Yapılan uyarı sonrası kafe personelleri ile çift arasında bir münakaşa yaşanırken, o anda kafede bulunan başka müşteriler de söz konusu olaya tepkilerini gösterdiler. 

Kameralar kayıttaydı

Kafede yaşanan o anlar cep telefonuna yansırken, görüntülerde işletme personelinin masaya gelerek müşterilere uyarıda bulunduğu ve ardından kafede yer alan diğer müşterileerin de çifti uyaran personele tepki gösterdiği görülüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal