İstanbul'da Hırsızlığın Böylesi: Komşusu Evinin Bir Odasını Çaldı

İstanbul'da Bünyamin Seyhan adlı bir vatandaş geçen yıl satın aldığı eve, yerleşmeye karar verdi ama evin kapısın açar açmaz büyük bir şok yaşadı. Bünyamin Seyhan'ı şoke eden olaya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

22.12.2021-12:23 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-14:00)

İstanbul'da Bünyamin Seyhan adlı bir vatandaş geçen sene satın almış olduğu eve, yerleşmeye karar verdi fakat evin kapısı açar açmaz büyük bir şok yaşadı. Bünaymin Seyhan'ın geçen sene 3+1 olarak aldığı evin, 1 odası yoktu ve ev 2+1'e düşmüştü.

İSTANBUL'DA AKIL ALMAZ OLAY

Odayı komşusunun aldığını iddia etmekte olan madur kadın, hemen yan tarafta bulunan  komşusunun kapısına dayandı. İstanbul'daki bir apartmanda akıl almaz olaylar yaşandı. Evini kiraya veren Bünyamin Seyhan adlı vatandaş, eve geri döndüğünde bir odasının olmadığını gördü ve hemen komşusunun kapısına dayandı. Çünkü Seyhan'ın iddiasına göre, odayı çalan kişi hemen yan tarafında bulunan komşusu idi.

KENDİ EVİNE TAŞINMAYA KARAR VERDİ

Show TV muhabiri Serhat Alaattinoğlu'nun yapmış olduğu habere göre, İstanbul'da bir vatandaş yaklaşık olarak  bir yıl kadar önce 3+1 daire satın aldı. Kiracılarının çıkmış olduğu  evine kendi taşınmak isteyen şahıs evine geldiğinde büyük bir değişiklik ile karşılaştı ve şoka uğradı.

EV 2+1'E DÜŞTÜ

Şahıs, 3+1 odalı evine geldiğinde 2+1 olduğunu fark etti. Kendisinin ortaya atmış olduğu iddia üzerine yan tarafta oturan komşusu evinin odasını kırıp odayı kendi evine bağladı.

BELEDİYE İZİN VERDİ İDDİASI

Şüpheli konumda olan komşu ise belediyenin kendisine imar izni vermiş olduğunu ileri sürdü. Odanın kimin olduğu konusunda en son kararı mahkeme belirleyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal