Sarıyer’de Sokak Ortasında Dehşet! Komşusunu Darp Etti

Sarıyer'de yaşayan 67 yaşındaki Gönül Emre, daha önce sözlü tacizine de maruz kaldığı komşusu tarafından sokak ortasında darp edildi. Gönül Emre, komşusundan şikayetçi oldu.

20.07.2021-18:31 - (Son Güncelleme: 21.07.2021-09:59) Sarıyer’de Sokak Ortasında Dehşet! Komşusunu Darp Etti

Sarıyer’in Tarabya semtinde Hayat Çeşmesi Sokak’ta geçtiğimiz hafta cumartesi günü korkunç bir olay yaşandı. Alışverişten evine doğru dönen Gönül Emre(67) sokağın ortasında komşusu F. E. tarafından darp edildi. Gönül Emre uzun süredir komşusunun sözlü tacizine de maruz kaldığı iddia etti. Gönül Emre sokağın ortasında komşusu tarafından darp edilip, saçından tutularak yerlerde sürüklenen Emre, çevredeki esnafın yardımı ile komşusunun elinden kurtarıldı. Yaşanılan saldırı sonrası Gönül Emre'nin üstü başı yırtıldı ve dişleri kırıldı. Darp edilen kadın, polis merkezine giderek F. E. hakkında, saldırı ve sözlü taciz iddiasıyla şikayette bulundu.

SÖZLÜ TACİZİNE DE UĞRADI

Şuanda yaşadığı eve 2 yıl önce taşındığını belirten Gönül Emre, komşusu F. E.’nin kendisini sözle taciz ettiğini iddia etti. Gönül Emre uğradığı sözlü tacizi “Sahile iniyoruz buradan, orada, mesela ne zaman görse ‘kız gel seni kayıkla gezdireyim’ diyor. Ya sen kimsin, beni kayıkla gezdireceksin ya sen kimsin? Anam değilsin, babam değilsin, kocam değilsin. Nesin sen ya? Şurada komşuyuz. Benim onlara gitmişliğim de yok, içki içmişliğim de yok. İki senedir ben bu evdeyim. Neye uğradığımı şaşırdım” sözleri ile ifade etti.

Gönül Emre, adamın kaçak inşaata sinirlendiğini de belirtti. Yaşananları anlatan yaşlı kadın, adamın evine yaptığı eklemelerin şikayet edilmesi üzerine sinirlenip kendisine saldırdığını iddia etti. Kendini şikayet etmelerine sinirlenip, yolunu kestiğini anlatan kadın; sinirli adamı sakinleştirmeye çalıştığını söyledi.

TUTUKLANMASINI İSTİYORUM

Gönül Emre olayın nasıl başladığını “Denizden geliyorum, ekmek aldım. Merdivenlerden çıkıyorum, O da böyle aşağı iniyor. Beni görünce başladı pis pis küfürler etmeye. Neye uğradığımı şaşırdım. Döndüm dedim ki, ‘bak F. ağabey, sana bu küfürler yakışmıyor. Ayıp. Bak yapma bunları.’ Başladı gene küfürler etmeye.’ şeklinde anlattı.  Devamında ise kadın, komşusunun kendini saçlarından tutarak yerde sürüklediğini ve etrafta kimse olmadığından kendisine yardım edemediklerini söyledi.

Gönül Emre, komşusundan şikayetçi olduğunu savcılığa başvurduk. Bütün raporlarımızı aldık. Ben tutuklanmasını istiyorum. ‘ sözleri ile belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal