İstanbul’da Hayrete Düşüren Görüntü: AVM’de Güvenliğe Tükürdü!

İstanbul Üsküdar’da bulunan bir AVM’ye girişte çantasını X-Ray cihazına bırakmak istemeyen kadın güvenlik görevlisine tuhaf davranışlarda bulundu. Çantasını bırakmak istemeyen kadın tükürdü. Konuya ilişkin detaylar haberin içinde…

13.12.2021-12:28 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-12:28) İstanbul’da Hayrete Düşüren Görüntü: AVM’de Güvenliğe Tükürdü!

İstanbul Üskidar’da bulunan bir alışveriş merkezine giden kadın, girişte çantasını X-Ray cihazına bırakmamak için ısrarcı oldu. Kendisini uyaran güvenlik görevlisine o anda elinde bulunan kutuyla saldırıp, hakaretler yağdırdı. Yapılan uyarılara hiç aldırış etmeyen ve içeri girmeye yeltenen kadın bu da yetmezmiş gibi bir de maskesini açıp güvenliğe tükürdü. Etrafta bulunan müşterilerin şaşkın bakışları arasında alışveriş merkezini birbirine katan kadın, "Geçmek için kutuyla görevliyi itekledim. Konuşurken ağzımdan tükürük çıkmış olabilir. Asıl ben, bana alışılmadık şekilde davrandığı için şikayetçiyim" şeklinde açıklamalar yaptı. Özrü kabahatinden büyük bir savunmaya imza atan ve herkesi şaşırtan kadın için, güvenlik görevlisinin pandemi döneminde yaşamış olduğu  böylesine bir akılalmaz  olaya ile ilgili olarak  savcılık hem 'yaralama' hem de 'hakaret' suçundan soruşturma başlattı. 

ÇANTASINI BIRAKMADI TÜKÜRDÜ

Olay İstanbul Üsküdar'da bulunan ünlü bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Ağustos ayında alışveriş merkezine giden Ufuk E. isimli kadın, güvenlik noktasından geçti .Elindeki kutuyu da X-Ray cihazına bıraktı fakat çantasını bir türlü bırakmak istemedi.  Çantasını bırakmak istememesi üzerine olanlar oldu. Güvenlik görevlisi Ayşe A. kadını uyararak çantasını cihazdan geçirmesi gerektiğini bildirdi. Uyarılara hiç aldırış etmeyen Ufuk E, yapılan ısrarlara rağmen güvenlik görevlisini önce elindeki kutuyla itekledi, sonra içeri girmeye çalıştı. Güvanlik görevlisinin kendisini engellemeye çalıştığı esnada ise kutuyla güvenlik görevlisi kadına saldırdı bu da  yetmezmiş gibi maskesini de açıp tükürdü ve hakaretler yağdırdı. Alışveriş merkezinde bulunan diğer müşterilerin şaşkın bakışları arasında yaşanan olayın üzerine birçok görevli geldi. Olay tutanak altına alındı ve derhal polis ekiplerine haber verildi.

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ SAVUNMA

Olay yerine gelen Polis ekipleri Ufuk E.'yi ekip otosuna bindirerek emniyete götürdü. Kadın herkesi şaşırtan bir ifade verdi. Kapıdaki rutin kontrolden geçerken çantasını X-Ray cihazına koymayı unuttuğunu bunun üzerine güvenlik görevlisinin çantasını cihaza bırakması gerektiğini söylediğini ifadelerine ekledi. Kendisine gözle kontrol edebileceğini söylediğini ifade eden Ufuk E., tüm ısrarına rağmen güvenlik görevlisinin kendisine müsaade etmediğini söyledi. İfadesinde buraya kadar her şey normaldi fakat anormal olan durum kendisini savunmaya devam ederken verdiği ifadede ortaya çıktı. İçeri geçmek isterken güvenliğin kendisine engel olduğunu, geçmek için elindeki kutuyla görevliyi iteklediğini ve bu sırada konuşurken ağzından tükürük çıkmış olabileceğini ifade etti. "Bana alışılmadık şekilde davrandığı için şikayetçiyim" diye de herkesi şaşırtacak cümleler kurmaya devam etti. Darp raporu almak istese de muayene sonucu doktorlar "darp izine rastlanmadı" şeklinde rapor hazırladı.

KUTUYLA VURDU, PANDEMİDE TÜKÜRDÜ ŞİKAYETÇİYİM

Vücudunda tırnak izlerine rastlanan ve darp raporu alarak kendisine tüküren kadından şikayetçi olan güvenlik görevlisi Ayşe A. ise Ufuk E.'ye alışveriş merkezine çantasını X-Ray cihazına bırakarak geçebileceğini söylemesinin ardından olanların olduğunu ve herkesi şaşırtan olayın başladığını söyledi. Ufuk A.'nın çantasını bırakmak istemeyerek gözle kontrol edilmesini istediğini anlatan Ayşe A., "Böyle bir yetkim olmadığını söyledim. Çantasını cihaza koyması gerektiği konusunda uyardım ama kontrolsüz geçiş yapmak istedi dedi. Engellemek için önüne geçtiğimde elindeki kutuyla vurdu. Hakaret edip maskesini de açarak tükürdü. Yapmış olduğu hareketlerden ve pandemi döneminde tükürmesinden şikayetçiyim’ şeklinde konuştu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı alışveriş merkezini karıştıran Ufuk A. hakkında "yaralama" ve "hakaret" suçundan soruşturma başlattığı biliniyor. Güvenlik kameralarına da anbean yansıyan olay gören herkesi hayrete düşürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal