İstanbul'da Gasp Çetesine Operasyon: 31 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul merkezli 4 ilde gasp ve yağma çetesine düzenlenen operasyonda 31 zanlı gözaltına alındı. Çetenin başındaki zanlının PKK'dan sabıkası olduğu öğrenildi.

30.09.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-12:25) İstanbul'da Gasp Çetesine Operasyon: 31 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 farklı organize suç örgütüne bağlı üyelerin yakalanması için çalışma başlattı. Sancaktepe ve Çekmeköy'de faaliyet gösteren organize suç örgütlerinin gasp, yağma, çek ve senet tahsilatı, iş yeri kurşunlama, uyuşturucu ve silah ticareti olmak üzere birçok olaya karıştığı belirlendi.

Yürütülen soruşturma kapsamında  İstanbul, Çorum, Gaziantep ve Muğla’da 52 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenerek suç örgütü üyesi 31 kişi gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramada 12 tabanca, 7 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği, susturucu 578 mermi, lazer sabitleyici, 2 çelik yelek, seyyar dipçik, polis rozeti, kelepçe ile 102 gram uyuşturucu ve 13 milyon 538 bin lira değerinde olan 27 çek ve senet ele geçirildi.

ÖRGÜT ELEBAŞI PKK'DAN SABIKALI

Gözaltına alınan çete elebaşı V.Ş.'nin terör örgütü PKK'dan sabıka kaydı olduğu, kardeşi H.Ş.'nin ise erkek çocuğuna istismardan kısa bir süre önce tutuklandığı öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal