İstanbul'da Fuar Trafiği

İstanbul'da bugün 5 ayrı büyük fuarın yapılacak olması İstanbul trafiğini durma noktasına getirdi.

14.04.2018-18:21 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-18:12) İstanbul'da Fuar Trafiği

Yeşilköy'de yer alan CNR EXPO Fuar Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi (İFM)'nde aynı günlere denk gelen 5 farklı fuar, trafik sıkışıklığına sebep oldu. Fuar bölgesine giden yolda durma noktasına gelen trafik, bazı şoförleri de isyan ettirdi.

İstanbul'un en gözde fuar merkezleri arasında olan CNR EXPO ve İFM'de bugün 5 farklı fuar yapılıyor. Yeşilköy'de öğle saatlerinden sonra fuarların olduğu bölgeye çıkan yollarda trafik yoğunlaşmaya başladı. Özellikle fuar alanı civarındaki otoparkların da dolmasıyla beraber bazı sürücülerin de yol kenarlarına park yapması trafiğin sıkışmasına neden oldu. Fuar alanındaki yolların kilitlenmesiyle, geriye doğru trafik oluştu.

Özellikle Atatürk Havalimanı kavşağı ve bu noktadan Yeşilköy'e gitmek isteyen araçlar da trafikten kötü yönde etkilendi. Trafiğin havalimanına girişleri ise etkilemediği göze çarptı.

Yoğunlaşan trafik sürücüleri de isyan ettitrdi. Fuar alanına gitmeye ığaraşn Mehmet Çolakoğlu, bir saattir fuar alanına girmeye uğraştığını söyleyerek, "Şu rezilliğe bakar mısınız? Arabayla gelmeyin buraya. İşimiz gücümüz var. Fuara gitmeye uğraşıyoruz. Ama hiç varamadan döneceğiz galiba" dedi.

Öte yandan CNR EXPO Fuar alanında '15. İstanbul Ağız- Diş Sağlığı, Cihaz ve Malzemeleri Fuarı', '12. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı ile İMOB Mersin Mobilya Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde ise '14.Uluslararası Kozmetik, Güzellik Kuaför Fuarı', '5. Cami Yapı Elemanları Fuarı' yapılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal