Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Bir Projesi Daha Ortaya Çıktı

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın bir başka projesi daha ortaya çıktı. Aydın, Enerji Bank isimli projesiyle enerji üretip devlete satmayı düşünmüş.

14.04.2018-18:05 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:58) Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Bir Projesi Daha Ortaya Çıktı

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında dünya genelinde aranan CEO Mehmet Aydın’la alakalı yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Mehmet Aydın, Çiftlik Bank sistemini kurduktan sonrasında bir de ‘Enerji Bank’ projesi hazırlamış. Yazılımı tamamlanan bu sistem Aydın ile ortağının arası açılınca yarıda kalmış.

Çiftlik Bank soruşturması dolayısıyla dün 4 şüpheli daha tutıklandı. Tutuklananlar arasında Çiftlik Bank’ın muhasebecisi K.K da var. Soruşturma tüm hızıyla sürerken firari CEO Mehmet Aydın'la alakalı yeni detaylar de gün yüzüne çıkıyor.

Milliyet'in aktardığı bilgilere göre Mehmet Aydın; Çiflik Bank sistemi problemsiz işlemeye başlayınca bir de aynı tarzda oyun tabanlı ‘Enerji Bank’ projesi üretmiş. Bu proje kapsamında toplanacak paralarla rüzgâr ve güneş türbünleri kurulması, buradan üretilecek elektriğin de devlete satılması planlandı. Yazılımı tamamlanan sistem, Aydın’ın ortağı olan ve aynı zamanda projenin bürokratik kısmını ‘sorunsuz’ yürütmeyi garanti eden ortağı ile arası açılınca proje askıya alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal