İstanbul Su Kesintisi ! Hangi Semtler Etkilenecek

İstanbul'da 20 saat sürmesi beklenen su kesintisi yaşanacak. Peki hangi Semtler bu kesintiden etkilenecek

14.04.2018-17:53 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:42) İstanbul Su Kesintisi ! Hangi Semtler Etkilenecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 16-17 Nisan'da 5 ilçede yaklaşık 20 saat sürmesi beklenen su kesintisi yaşanacağını duyurdu.  

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Bahçelievler Ana İsale Hattı ve terfi merkezinde gerçekleştirilecek olan yenileme işlemleri sebebi ile, 16 Nisan Pazartesi günü Bakırköy, Bahçelievler Güngören, Esenler ve Bağcılar'ın bazı bölgelerinde 20 saat su kesintisi yaşanacağını haberi verildi.

İSKİ'den yapılan açıklama şöyle:

Bahçelievler Ana İsale Hattı ve Terfi Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan yenileme çalışmaları sebebi ile; 16 Nisan 2018 Pazartesi 10:00 ile 17 Nisan Salı günü 06:00 saatleri arasında 20 saat süreyle aşağıda belirtilmiş olan bölgelere su verilemeyecektir. Su Alamayacak Bölgeler:

Güngören İlçesi: Haznedar, Mareşal Çakmak Güven ve Merkez Mahallelerinin tamamı ile Akıncılar, Gençosman ve Sanayi Mahallelerinin bir kısmı.

Esenler İlçesi: Tuna ve Fatih Mahalleleri.

Bakırköy İlçesi: Yeşilyurt, Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Yeşilköy,  Osmaniye ve Zuhuratbaba Mahalleleri.

Bahçelievler İlçesi: Cumhuriyet, Hürriyet, Fevzi Çakmak, Kocasinan, Merkez Mahallesi, Bahçelievler, Çobançeşme, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Yenibosna Merkez ve Zafer Mahalleleri

Bağcılar İlçesi: Çınar, Barbaros, İnönü, Kemalpaşa, Sancaktepe, Güneşli, Fevzi Çakmak, Yenigün ve Yıldıztepe Mahalleleri.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal