İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek 21 Mart Pazartesi İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler

İstanbul yeni haftaya elektrik kesintisiyle başladı. 21 Mart Pazartesi günü İstanbul’un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. BEDAŞ’dan yapılan açıklamaya göre, gün boyu kesintinin gün boyu sürmesi bekleniyor. Açıklama sonrası birçok kişi İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

21.03.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-11:14) İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek 21 Mart Pazartesi İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler

21 Mart Pazartesi günü İstanbullular yeni haftaya elektrik kesintisi haberiyle başladı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Pazartesi günü İstanbul’un birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak ve bu kesinti gün boyu devam edecek. Açıklamanın ardından vatandaşlar hangi ilçelerde kesinti yaşanacağını araştırmaya başladı. Elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerde yaşayanlar, elektriklerin ne zaman geri geleceğini de merak ediyor. İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar.

Elektrik kesintisi

İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak?

AYEDAŞ ve BEDAŞ, internet siteleri üzerinden yapılan açıklamayla, İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak bölgeleri duyuruyor. İnternet siteleri üzerinden yapılan açıklamaya göre, 21 Mart Pazartesi günü İstanbul’da Üsküdar, Ümraniye, Şile, Tuzla, Pendik, Maltepe ve Kartal gibi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Yapılan açıklamada, arıza nedeniyle İstanbul’un birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağı ve kesintinin gün boyu devam edeceği bilgisi paylaşıldı. 

İşte İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler;

ATAŞEHİR

Küçükbakkalköy, Tevfik Fikret Sokak İnönü, Üzüm Sokak

ÇEKMEKÖY

Hüseyinli, Biricik Sokak

KARTAL

Soğanlık Yeni, Şair Nedim Sokak

Karlıktepe, Soğanlık Sokak

Orta, Kerem Sokak

Esentepe, Uğur Sokak

MALTEPE

Başıbüyük, Kartallılar Sokak

PENDİK

Şeyhli, Amber

Ballıca, Başak Sokak

ŞİLE

Alacalı, Alacalı Sokak

Balibey, Demokrasi Sokak

TUZLA

İçmeler, Göktürk Sokak

ÜMRANİYE

Yukarı Dudullu, Kısmet Sokak

ÜSKÜDAR

Yavuztürk, Karadeniz Sokak

Ferah, Ferah Yolu Sokak

Güzeltepe, Erdemliler Sokak bölgesinde, arıza nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal