İstanbul’da E-5 Karayolu'nda meydana gelen korkunç kaza: Kamyon devrildi, trafiği felç etti!

Beylikdüzü E-5 Karayolu'nda seyir halindeki bir kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazası, İstanbul istikametinde ulaşımı tamamen durma noktasına getirdi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü için olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

30.01.2024-11:50 - (Son Güncelleme: 30.01.2024-11:50) İstanbul’da E-5 Karayolu'nda meydana gelen korkunç kaza: Kamyon devrildi, trafiği felç etti!

Beylikdüzü'nde D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeki bir kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazası, yolun kapanmasına neden oldu. Kazada kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, devrilen koli yükleri yola dağıldı. Olay, Beylikdüzü'nden Ankara istikametine gitmekte olan bir kamyonun sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Kamyonun devrilmesiyle birlikte D-100 Karayolu trafiği tamamen kapatıldı. 

Çalışmalar devam ediyor

Devrilen koli yükleri, yolun kapanmasına ve trafikte aksamalara neden oldu. Polis ekipleri ve kaza kaldırma ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Kazada yaralanan kamyon şoförüne olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Şoför, olayı hafif yaralarla atlattı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal