İstanbul'da D-100 Karayolunda Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandı!

İstanbul'da D-100 Karayolu üzerinde giden bir aracın arka bölümündeki motor kısmı henüz tespit edilemeyen bir nedenle yandı.

15.09.2021-10:41 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-11:14) İstanbul'da D-100 Karayolunda Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandı!

İstanbul'da bulunan D-100 Karayolu, Zeytinburnu mevkii Ankara yönünde seyir halinde ilerleyen  bir aracın arka bölümündeki motor kısmında henüz tespit edilemeyen  bir nedenle alevler yükseldi. Saat 06.00 sıralarında meydana gelen olayda alınan bilgiye göre 07 L 1130 plakalı aracın sahibi Ceyhun Şentürk, seyir halindeyken Zeytinburnu mevkiine geldiği esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple aracının arka bölümünde bulunan motor kısmında yangın çıktı.

YANAN ARACA MÜDAHALE EDİLDİ

Yoldan geçen sürücülerin uyarılarıyla aracını kenara çeken sürücü Şentürk, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine müdahale etmek için gelen itfaiye ekipleri yanan araca hemen müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yanan araç söndürüldü. Yangının ardından otomobil kullanılamaz bir hale geldi.

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Aracı alevler içinde kalan Ceyhun Şentürk, "Motor tarafından bir anda alev aldı. İlk bir duman kokusu aldım yavaşladım. Arkadan gelen arkadaş sağ olsun selektör yaparak uyardı, indim. Alevler büyüyünce yangın tüpüne de yetişemedim arka koltuğun altındaydı çünkü. Yolda insanlara el ettim, yangın tüpü diye kimse durmadı. Kimse yangın tüpü vermedi. Yardım anlamında bitmişiz herhalde. Ben de bıraktım en sonunda yansın diye yapacak bir şey yok. İstanbul'da yaşıyorum, Eskişehir'e gidiyordum" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal