Bursa'da Korkutan Yangın: Kısa Sürede Büyüdü!

Bursa'da bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın ekiplerin de müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

14.09.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-16:07) Bursa'da Korkutan Yangın: Kısa Sürede Büyüdü!

Bursa'da bir geri dönüşüm tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın ekiplerin de müdahalesiyle kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. 

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE ÇIKAN YANGIN RÜZGARIN ETKİSYLE BÜYÜDÜ

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yer alan bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangını görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler ihbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaştı. Geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangı itfaiye ekiplerin anında müdahalesiyle kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILACAK

 Olay Bursa’nın Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi Vakıf Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde, saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Fabrikada yer alan plastik maddelerin alev alması ile fabrikada yangın çıktı. Yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangını görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangı itfaiye ekiplerin anında müdahalesiyle kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Yetkililerden alınan bilgilere göre yangından veya dumandan etkilenen ve yaralanan yok. Yangın çıkış sebebi ise araştırılıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal