İstanbul’da büyük Filistin mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor

İstanbul'da 28 Ekim Cumartesi büyük Filistin mitingi düzenlenecek. Mitinge başta başkan Erdoğan olmak üzere birçok politikacı da katılım gösterecek.

23.10.2023-14:42 - (Son Güncelleme: 23.10.2023-17:18) İstanbul’da büyük Filistin mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleştireleceğini duyurdu. İsrail’in Gazze’deki katliamlarına dikkat çekmek, Özgür Filistin davasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilecek olan bu büyük mitinge Başkan Erdoğan da katılacak.

erdoğan

Türkiye akın edecek

Büyük Filistin Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılacakları bildiriliyor. Sanat, spor, medya, iş dünyası ve Filistin Diyasporasından birçok etkili ismin katılacağı mitingin ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına da açık olacağı söyleniyor.

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan mitinge başta İstanbul olmak üzere yurdun dört bir yanından milyonlarca vatandaşın katılması öngörülüyor. 

miting gazze

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal