2023 bekçilik sınav sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Bekçi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Polis Akademisi bekçilik sınav sonuçları araştırılıyor. Binlerce kişinin başvurduğu ve ardından 30 Eylül’de sınavı yapılan bekçilik alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı arama motorlarından sorgulanıyor. Peki 2023 bekçilik sınav sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Bekçi sınav sonuçları nasıl sorgulanır? Soruların yanıtı haberimizde…

23.10.2023-12:43 - (Son Güncelleme: 23.10.2023-12:43)

2023 bekçilik sınav sonuçları konusundaki Son Dakika gelişmeleri için Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor. 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavına katılım sağlayan adaylar pa.edu.tr bekçilik sınav sonuçları sorgulama ekranını ziyaret ediyor. Konuya dair sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınlanmış ve sınav sonucu için 23 Ekim 2023 Pazartesi günü işaret edilmişti. Peki 2023 bekçilik sınav sonuçları belli oldu mu, Ne Zaman açıklanacak? Bekçi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

2023 bekçilik sınav sonuçları belli oldu mu?

Bekçilik sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Polis Akademisi Başkanlığı’nın açıklamasına göre sınav sonuçlarının gün içerisinde duyurulması bekleniyor.

2023 bekçi sınav sonuçları

Bekçi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Bekçilik sınavının sonuçları, 23 Ekim'den itibarıyla öğrenilebilecek. Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını sonuçlarının yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde e-İtiraz Modülü üzerinden yapabilecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal