İstanbul'da Bir Çocuk Tecavüze Uğrayarak Hamile Kaldı

Annesinin dini nikahlı yaşadığı kişi, 11 yaşındaki çocuğa tecavüz etti. Küçük kızın hamile kaldığı, doktor muayenesi ile ortaya çıktı.

28.05.2021-23:17 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-14:59) İstanbul'da Bir Çocuk Tecavüze Uğrayarak Hamile Kaldı

Düzce’de, yanına gelen 11 yaşındaki torununun hal ve hareketlerinden şüphe eden anneanne, küçük kızı hastaneye götürdü yapılan tetkikler sonrası torunun hamile olduğunu öğrendi.

Annesi A.K. ile birlikte İstanbul’da  oturan  11 yaşındaki kızı A.K., Düzce’de yaşayan anneannesinin ziyaretine geldi. Anneanne, torununun birkaç halinden şüphelenerek küçük kızı hastaneye götürdü. Doktor muayenesinden sonra kızın hamile olduğu öğrenildi. Durum Emniyet Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bildirildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Çocuk İzleme Merkezi’ne sevk edilen çocuğun burada annesinin imam nikâhı ile beraber yaşadığı H.Ç.’nin cinsel istismarına uğradığını itiraf ettiği öğrenildi. Küçük kız devlet korumasına altına alınırken, şüpheli H.Ç ve  kızın annesi A.K,. İstanbul Anadolu Adliyesi tarafından başlatılan soruşturma ile gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal