Bursa’da Tecavüz Girişiminde Bulunan Adamı Pitbull Yakaladı

Bursa’da ormanda bir kadına tecavüz etmeye kalkışan zanlı, köpek dolşatıran kardeşler tarafından fark edildi. Kaçmak isteyen zanlı, kardeşlerin yanındaki "Karlos" adlı köpek tarafından yakalanırken, etraftaki esnaf şüpheliyi öldüresiye dövdü. Taciz zanlısı tutuklandı.

08.04.2021-09:19 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-09:19) Bursa’da Tecavüz Girişiminde Bulunan Adamı Pitbull Yakaladı

Bursa Yıldırım'daki Doğa Parkı’nda geçen gün (6 Nisan 2021) gerçekleşen kan donduran olayda, kadın kuaförü F.D.(39), babasını görmek için evine yürümeye başladı. Bu esnada patika yol üzerinde karşısına çıkan kimliği belirli olmayan zanlı, kadını zorla tutarak ormanlık alana aldı. Orada F.D.’yi döven zanlı, ardından kadını tecavüz girişimine kalkıştı.

Bu esnada Veysi Solmaz ve kardeşi Murat Solmaz yanlarında olan 'Karlos' adlı pitbull türü köpeği dolaştırmak için ormanlık bölgeye girdi.

Kadın feryatlarını duyan Solmaz kardeşler, sese yaklaştıklarında, bir zanlının F.D.’ye tecavüz girişiminde olduğunu görünce duruma müdahale etti. Zanlı kaçmaya çalışırken, 'Karlos' adlı köpek tacizciyi yakaladı.

Durumu duyan etraftaki esnaf ise zanlıya sokak ortasında meydan dayağı attı. İhbarla olay yerine 112 ve emniyet güçleri gönderildi. Ormanlık yerde baygınlık geçiren F.D., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, esnafın elinden kurtarılan tacizci, emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Bursa’da Tecavüz Girişiminde Bulunan Adamı Pitbull Yakaladı6456456

TUTUKLANDI

Bursa’da Tecavüz Girişiminde Bulunan Adamı Pitbull Yakaladı54564564

Adının Mehmet Ali Ayhan olduğu ortaya çıkan tacizci, karakoldaki işlemlerinin akabinde adliyeye gönderildi.

Hakim, Ayhan'ın tutuklanmasına karar verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal