İstanbul’da 29 Ekim hareketliliği: O yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri sebebiyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

28.10.2023-11:42 - (Son Güncelleme: 28.10.2023-17:29)

İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri sebebiyle yarın saat 06.00’dan itibaren bazı yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

O yollar trafiğe kapatılacak

AA’nın yer verdiği habere göre; valilikten yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Pazar günü saat 06.00'dan tören bitimine kadar Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

trafiğe kapalı yollar

Bu kapsamda, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) iki yönlü trafiğe kapatılırken, D100 kuzey ve güney istikametinden, Edirnekapı'dan, 10. Yıl, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz, Akşemsettin, Ordu caddeleri ile Atatürk Bulvarı'ndan ve Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı'na girişe izin verilmeyecek.

Bayrampaşa ayrımlarından itibaren trafiğe kapatılacak Hal Yolu güney istikametinde ise trafik akışı yan yola yönlendirilecek.

Bu yollara alternatif olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Sahil Kennedy Caddesi kullanılabilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal