İstanbul’a Yağmur Yağdı! Haftanın İlk İş Gününde Trafik Durma Noktasına Geldi

İstanbul gözünü trafik kabusuyla açtı. Haftanın ilk iş gününde etkili olan yağışlarla birlikte trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı. Yoğunluk yüzde 65 olarak ölçümlendi.

01.11.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-10:55)

Meteoroloji haftalardı uyarıyor. İstanbul’da beklene yağış geldi. İstanbullular haftanın ilk iş gününe yağmurlu başladı. Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağmur, işe gitmek için yola çıkan vatandaşlara trafik çilesi olarak yansıdı. İstanbul genelinde beklenen yağışlı hava sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Yağışlı hava haftanın ilk mesai sabahı ile birleşince kent genelindeki trafik yoğunluğunun yüzde 63 olmasına neden oldu. İstanbul'da yağmur yağdı, trafik yoğunluğu yüzde 63 oldu İstanbul genelinde beklenen yağışlı hava sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde beklenen yağışlı hava sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Yağışlı hava haftanın ilk mesai sabahı ile birleşince kent genelindeki trafik yoğunluğunun yüzde 63 olmasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yeni haftada İstanbul'da etkili olması beklenen yağmurla ilgili tahminleri sabah saatlerinde yağışın kendi göstermesi ile etkisini gösterdi. Haftanın ilk mesai sabahında etkili olan yağmurlu hava trafiğinde kent genelinde yüzde 63 oldu.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE TRAFİK YÜZDE 65 GÖSTERDİ

Yağmurun yağması ile İstanbul’da trafik anında belirdi. Haftanın ilk iş günü evinden çıkıp işe gitmek isteyen vatandaşlar yağmurun etkisiyle trafiğin göbeğinde kaldı. Sabah saatleri itibari ile yüzde 65’lerde görünen trafik yoğunluğu, işe gitmek isteyen vatandaşlara eziyet yaşattı. Sabah işyerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşların, şemsiyeleri ile gidecekleri yere ya da binecekleri toplu taşıma aracına yürüdükleri görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik programında da trafiğin yüzde 63 olduğu tespit edildi. Yoğunluğun E - Avcılar istikameti, Bakırköy - Şirinevler arası Ankara ve Edirne istikameti, Basın Ekspres Başakşehir istikameti, Tem Otoyolu Bahçeşehir Mevki Ankara istikameti, TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa ve O - 3 Bağlantı Yolu Otogar mevkiinde yoğun trafiğin olduğu görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal