İstanbul Valiliği, Yüz Yüze Eğitime Bir Gün Ara Verildiğini Açıkladı

İstanbul Valiliği, bugün ve yarın için şiddetli kar yağışının öngörüldüğünü açıkladı. Vali Yerlikaya, tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat Çarşamba günü 1 gün süre ile ara verildiğini, hamile, kamu kurumlarında engelli ve kronik rahatsızlığı olan personelin de izinli olacağını açıkladı.

16.02.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-18:06) İstanbul Valiliği, Yüz Yüze Eğitime Bir Gün Ara Verildiğini Açıkladı

İstanbul Valiliği, bugün ile yarın için yoğun kar yağışının öngörüldüğü, bu sebeple ulaşımda meydana gelebilecek aksamalar, ağaç ile direk devrilmesi, çatı uçması benzeri olumsuz durumlara karşı dikkatli, tedbirli olunması gerektiği hususunda uyardı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, açıklamasında ''Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17 Şubat Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel izinli sayılacaktır'' ifadelerini kullandı.

Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, havanın bugün ve yarın aralıklı kar yağışlı, yerel olarak kuvvetli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına 60-80 Km/saat şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal