İstanbul Valiliği'nden Boğaziçi Üniversitesi Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki yozlaşmış gösteriler devam ederken, İstanbul Valiliği konuya ilişkin kritik bir açıklama yaptı.

02.02.2021-00:17 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-00:36) İstanbul Valiliği'nden Boğaziçi Üniversitesi Açıklaması

Kabe fotoğrafının yere serildiği rezalet görüntüler hala akıllardayken bugün Boğaziçi Üniversitesi bahçesinde toplanan göstericilerin taşkınlık yapması üzerine polis olaylara sert müdahalede bulunmuştu.

'159 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI'

İstanbul Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük binasını ablukaya alan ve aralarında öğretim üyeleri ile LGBT Kulüp üyesi öğrencilerin de bulunduğu bir grup göstericiye, üniversite özel güvenlik görevlileri tarafından eylemin sona erdirilmesi ve dağılmaları yönünde uyarılarda bulunulmuştur. Yapılan tüm uyarılara rağmen eylemi sona erdirmeyen 108, Rektörlüğü ablukaya almak suretiyle bina içinde bulunanların dışarıya çıkmasını engelleyen ve tüm uyarılara rağmen bu eylemlerinden vazgeçmeyen göstericilerden 51 olmak üzere toplam 159 şüpheli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alınmıştır' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal