İstanbul trafiğine Galatasaray etkisi! Araçlar güçlükle ilerliyor

İstanbul'daki trafik oranı bugün oynanacak Galatasaray- Sparta Prag maçı dolayısıyla trafik yoğunluğu epey arttı. Her iki yakada ise araçlar ana yollardan güçlükle ilerliyor. İşte detaylar...

15.02.2024-20:37 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-20:37)

İstanbul'da öğle saatlerinde etkilisini sürdüren sağanak yağış ve mesai saatinin de bitime yakın olması nedeniyle saat 19:00 sıralarında trafik yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Bugün oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı olan Galatasaray- Sparta Prag maçı da bunda en büyük etkenlerden biri olarak İstanbullunun çıkıyor.

Araçlar güçlükle ilerliyor

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası geçişlerinde trafik yoğunluğu görülürken TEM Otoyolu'nda da Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık mevkileri ile Çamlıca gişelerde araçlar güçlükle seyrediyor.

2. köprüde trafik hakim

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Avrupa Yakası'na geçmek isteyen sürücüler Kozyatağı bağlantı yolundan itibaren yoğun trafik hakim. Anadolu Otoyolu Samandıra Kavşağı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde, Ümraniye TEM bağlantı yolu ve Üsküdar istikametinde trafik yoğunluk gözleniyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal