İstanbul Havalimanı'nda Togg rüzgarı

İstanbul Havalimanı'nda sergilenmeye başlayan yerli otomobil Togg'un SUV modeli, yolcular tarafından yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konu ise Togg’un fiyatı oldu.

06.12.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 06.12.2022-17:33) İstanbul Havalimanı'nda Togg rüzgarı

İstanbul Havalimanı'nda sergilenmeye başlayan Togg'un SUV modeli, yerli ve yabancı yolculardan tam not aldı. Birçok yerli ve yabancı yolcu Togg'un SUV modeli ile hatıra fotoğraf çektirdi. Vatandaşların en çok merak ettiği konusu ise Togg’un fiyat bilgisi oldu. İlk yerli ve milli araç olan Togg’un fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

TOGG İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı

IHA'da yer alan habere göre, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg'un SUV modeli, İstanbul Havalimanı'nda pasaport kontrol noktasının arkasında sergilenmeye başlandı. Pasaport kontrol noktasından geçen yolcular Togg'u inceledikten cep telefonu kameralarıyla fotoğrafını çekti. Bazı yolcular ise Togg ile özçekim yaptı.


İstanbul’a turistik amaçla gelen Tunuslu Muhammed Mahjoub, "Araba çok güzel, çok şaşırdım. Arabanın dış dizaynını çok beğendim çok çekici. Dışarıdan içeriye girdiğimde arabanın yanına geldim. Çok ünlü bir arabaya benziyor" dedi Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG'un SUV modelini hayranlıkla inceleyen Abir Mahjoub, " Çok özel bir araç çok beğendim. Kapılar inanılmaz güzel, Daha önce böyle bir model görmedim. Mükkemmel" şeklinde konuştu.

Yurtdışında yaşayan Muharrem Uğurlu, " Ben elektrikli arabayı 4 -5 senedir kullanıyorum. Hem de her çeşidini kullanıyorum. X modelini kullandım. S modelini kullandım. Şu anda da Y modeli var. Hepsini kullandım oğlum ile beraber. Hastasıyız elektrikli arabanın. Tesla'da gözümüzü açtık. Devamlı onu kullandık. Şu anda Türkiye' de iki tane aldık. Togg'u da bekliyoruz tabi. Arabayı gördük, şöyle baktığın zaman çok güzel çok şık. Tabii oturmak lazım kullanmak lazım. Tasarım olarak çok şık. Çok beğendik tabii. Almayı da düşünürüz" dedi. İstanbul havalimanında sergilenen Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan Togg'un SUV Modeli bir ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda sergilenecek.


Fatma Eles
fatmaeles1225@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal