Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: O terörist dostlarınıza söyleyin, Kobani bitti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) 28. Olağan Genel Kurulu'nda gündeme dair konuştu. Erdoğan, Azerbaycan ile yapılan ortak tatbikat hakkında açıklamalarda bulundu.

06.12.2022-16:15 - (Son Güncelleme: 06.12.2022-16:19) Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: O terörist dostlarınıza söyleyin, Kobani bitti!

ATO Congresium'da düzenlenen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) 28. Olağan Genel Kurulu’na katılan Başkan Erdoğan, bugün Azerbaycan’da gerçekleşen ortak tatbikat hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan’ın konuşmasının satır başları

Terörist dostlarınıza söyleyin: Kobani bitti

Yaklaşık 1 yıl önce kur dengesizliğiyle ortaya çıkanları kimse iktisadi olaylarla izah edemez. Ekonomi diyorlar, şimdi Avrupa'nın haline bakın. Bizde raflar boş değil, ama Avrupa'da raflar boş. Avrupa'nın terörle mücadelesi ortada, ama Türkiye terörle mücadele etkin. Biz onları Suriye'de bitiyoruz. Kobani bitti... İdlib'de, Kobani'de bütün buralarda gereken tedbirlerimiz neyse her an alıyoruz, aldık ve bundan sonra da alacağız. Terörist dostlarınıza söyleyin Türkiye artık onlar için bereketli bir yer değil. Türkiye'ye girdikleri an burada boğulacak.

Mermisini üretemeyen bir Türkiye varken, SiHA'sıyla, İHA'sıyla tüm savaş uçaklarının mühimmatını üreten bir Türkiye var. Tüm bu mühimmatını üreterek, gerek teröistle, gerekse dışarda, dışarda derken, Karabağ'daydık. Onlar bizim kardeşimiz. Dostlarımızı artıracağız ama düşmanlarımız da haddini bilecek.

Biz bekamızla ilgili bir tehdit gördüğümüzde hiç kimsenin neklemdiği zaferler elde etme kabileyetine sahibiz. Bugün Azeri kardeşlerimizle ortak bir tatbikatımız vardı. Onlarla bir görüşme yaptım. Bütün mesele, heyecanı onlarla paylaşabilmek.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal