İstanbul Havalimanı taksicileri, meslektaşları Oğuz Erge’nin öldürülmesini protesto etti!

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Üyeleri sert tepki gösterdi. İzmir'de meslektaşları Oğuz Erge’nin saldırgan D.A. tarafından öldürülmesine ilişkin protesto düzenledi. Pankartlar açılarak, çeşitli açıklamalarda bulunuldu. İşte detaylar…

07.02.2024-13:30 - (Son Güncelleme: 07.02.2024-18:00) İstanbul Havalimanı taksicileri, meslektaşları Oğuz Erge’nin öldürülmesini protesto etti!

Kooperatif binasının önünde bir araya gelen ve burada pankartlar açan taksiciler, "Taksicileri hedef gösterenler saldırı ve cinayetlerin sorumlusudur" yazılı pankartlarını açarak, sloganlar atıldı.

Taksi camiasının başı sağ olsun!

Gazetecilere açıklamada bulunan Kooperatif Başkanı Fahrettin Can, saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşları Erge'ye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenleri ile taksici camiasına başsağlığı dileyerek sözlerine başlarken, "Bizler artık bu olayların son bulmasını diliyoruz" dedi.

Taksi esnafı sürekli linç edilmekte!

Taksici Oğuz Ergen İzmir de öldürüldü

İstanbul'da uzun süre direksiyon salladıklarını ve 60 yıldır halka hizmet verdiklerini belirten Can, şöyle devam etti: "Maalesef son yıllarda taksi esnafımız aleyhinde sürekli bir linç kampanyası yapılmaktadır. Taksi esnafımız her fırsatta kötülenmekte ve hedef gösterilmektedir. Yıllardır süren bu planlı saldırılar sonucu esnafımızın, vatandaşımızın gözünde itibar kaybetmesi istenmektedir, adeta hedef gösterilmektedir. Geçen hafta İzmir'de yaşanan ve meslektaşımız Oğuz Erge'nin vefatına sebep olan elim olayda, sayısını unuttuğumuz yüzlerce gasp, saldırı, yaralanma, araca ve şoföre zarar verme, sözlü tartışma olaylarında, bu karalama kampanyasının etkisi kaçınılmazdır."

Emniyetimizden daha çok denetim yapmalı!

Korsan taksicilerin kendi meslek gruplarını çok önemli ölçüde zarar verdiğinden bahseden Can, "Korsan taşımacılık yapanlar bir taraftan siber suç işleyerek mobil uygulamalarla kanunlara karşı gelmektedir. Emek hırsızı bu korsanlar, haksız ve hukuksuz şekilde ekmeğimizi çalmaktadır. Bizler bu emek hırsızlarını, taksici dostu Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere bütün yetkililere ve de vatandaşımıza buradan şikayet ediyoruz. Bu korsanlar için acilen caydırıcı cezalar, erişim engeli ve emniyetimizden daha çok denetim istiyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Taksici Oğuz Ergen İzmir de öldürüldü

Vahim olay!

İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge, 31 Ocak'ta Gaziemir'e gideceğini belirten Delil Aysal'ın (19) arka koltuktan tabancayla üç el ateş etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal