İstanbul Havalimanı, Dünyada 2. Sırada!

Dünyanın en gözde havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı’nın başarıları sürüyor. Dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın yaptığı ankete göre, İstanbul Havalimanı’nı dünyanın en iyi 2. havalimanı olarak seçildi.

06.10.2021-14:08 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-14:25) İstanbul Havalimanı, Dünyada 2. Sırada!

Bölgede en önemli küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı, kuvvetli altyapısı, ileri teknolojik donatıları ve misafirlerine sunduğu üst düzey seyahat deneyimi ile prestijli kurumların ödülleriyle taltif edilmeye devam ediyor.

Lüks seyahat konusunda otorite kabul edilen, dünyaca ünlü gezginlerin kılavuzu ve ilham kaynağı olan seyahat ve yaşam dergisi Condé Nast Traveler, ‘Okuyucuların Seçimi’ adlı anketinin sonuçlarını paylaştı. Dünyanın en önemli yayın gruplarından Conde Nast'ın; prestijli ödüllerden biri olan ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen bu anketin sonuçlarına göre; İstanbul Havalimanı, Dünyanın En İyi Havalimanları listesinde 2. Sırada yer aldı.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN HAVA LİMANLARI KAPIŞTI

Tüm dünya genelinden 800.000'den fazla Condé Nast Traveler okuyucusunun katıldığı ankette iyi seyahat için gerekli olan tüm kriterler katılımcılara soruldu. Dünyanın en iyi otelleri, havayolları, kaplıcaları, tatil köyleri, şehirleri, adaları, ülkeleri, trenleri, araç kiralama hizmetleri ve havaalanları ile ilgili en son gerçekleştirdikleri seyahat deneyimlerini paylaşmaları istenen katılımcılar, on binlerce puan ve yorumla anket sorularına geri bildirim sağladı.

İSTANBUL HAVALİMANI, SİNGAPUR HAVALİMANININ ARDINDAN DÜNYANIN EN İYİ HAVALİMANI OLARAK SEÇİLDİ

Condé Nast Traveler'ın okuyucularının katıldığı anketten alınan sonuçlara göre, ‘İstanbul Havalimanı; Tokyo Narita (NRT), Seul Incheon (ICN), Doha (DOH), Dubai (DXB), Marakeş (RAK), Atina (ATH), Zürih (ZRH), Londra Heathrow (LHR) gibi havalimanlarını geride bırakarak Singapur (SIN) Havalimanı'nın ardından listeye 2. sıradan girdi.’

DÜNYANIN EN BÜYÜKLERİ YER ALDI

Merkezi Londra ve New York'da bulunan Condé Nast, ‘Dünya çapında yayınlanan ek lisans ortaklarıyla beraber Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, İtalya, Japonya, Meksika ve Latin Amerika, Rusya, İspanya, Tayvan, Birleşik Krallık ve ABD dahil olmak üzere dünya genelinde 32 pazarda aktif faaliyet gösteriyor.’

Dünyanın ileri gelen basılı, dijital, video ve sosyal markalarından pek çoğunu üreten küresel bir medya şirketi de olan Conde Nast, kendi bünyesinde; Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair, Wired and Architectural Digest ( AD ), Condé Nast Traveller ve La Cucina Italiana adında firmaları barındırıyor.

Okuyucuların Seçimi Ödülleri; Condé Nast Traveler'ın dergisinin Kasım sayısında yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal