İstanbul güne trafikle başladı. Trafik yoğunluğu yüzde 76’yı buldu

İstanbul haftaya yoğun bir şekilde başladı. İlk mesai gününde birçok bölgede yoğun trafik gözlemlendi. Bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.

08.01.2024-09:53 - (Son Güncelleme: 09.01.2024-17:47) İstanbul güne trafikle başladı. Trafik yoğunluğu yüzde 76’yı buldu

İstanbul ilk mesai gününe yoğun bir trafikle ‘merhaba’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik uygulamasına göre trafik yoğunluğu, Avrupa Yakası'nda yüzde 62, Anadolu Yakası'nda yüzde 76, kent genelinde ise yüzde 67 olarak ölçüldü.

Anadolu Yakası

Anadolu Yakası’nın birçok noktasında gözlemem yoğun trafik ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. D-100 Karayolu, Kadıköy ile Kartal arasında her iki tarafta trafik ağır ilerlerken, TEM Otoyolu Samandıra kavşağı ile Çamlıca gişeler arasında da trafik yavaş seyretti. Samandıra Yakacık Caddesi'nde yaşanan otobüs arızası nedeniyle bölgedeki trafik bir süre durma noktasına geldi.

Avrupa Yakası'na geçişte Altunizade mevkiinden başlayan trafik yoğunluğu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar sürdü. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa Yakası'na geçişlerde de yoğunluk görüldü.

Avrupa Yakası

Avrupa Yakası'nda ise TEM Otoyolu Mahmutbey gişeler ile Avcılar gişeler arasında yoğunluk nedeniyle araçlar yavaş ilerliyor. D-100 Karayolu’nda ise Edirne istikametinde yaşanan trafik yoğunluğu Beylikdüzü’ne kadar etkisini sürdürdü. D-100 Karayolu’ndan TEM Otoyolu'na bağlanmak isteyen sürücüler nedeniyle de Haramidere yan yolda yoğunluk oluştu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal