İstanbul Gıda İmalathanesinde Çıkan Yangın Ekiplerin Müdahalesiyle Söndürüldü!

Bayrampaşa’da 3 katlı bir gıda imalathanesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını bir saatlik çalışma sonunda kontrol altına aldı.

15.02.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-12:09)

Sabah saatlerinde Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Hanife Ana sokak üzerinde yangın çıktı. Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, gıda üretimi yapan fabrikanın imalathanesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.  

EKİPLER YANGINI KONTROL ALTINA ALDI

Bayrampaşa’da bulunan 3 katlı bir gıda imalathanesinde yangın çıktı. Yangının henüz neden dolayı çıktığı bilinmezken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre içinde tüm binayı saran yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı. 


ÇALIŞANLAR GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ

Gıda üretimi yapan fabrikanın imalathanesinde çıkan yangını gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini gözyaşlarıyla izledi. Ekiplerin bir saatlik süren çalışması sonrası kontrol altına alınan bölgede bir süre de soğutma çalışması yapıldı. Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmadığı belirtilirken yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal