İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan flaş açıklama: Cumhurbaşkanı adayı belli oldu!

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda tartışmalar devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP ve kendisinin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu dile getirdi.

05.04.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-13:10) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan flaş açıklama: Cumhurbaşkanı adayı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili: "Her CHP'linin, ki ben de öyleyim, cumhurbaşkanı adayı, partisinin başkanıdır. Ama çok virajlı bir yol bu ve günün sonunda doğru kararı vermek zorundalar. Ben İstanbul'un belediye başkanı olarak elbette bu sürecin dışında kalamam. 'İstanbul'da neler yaptıysak bakın Türkiye'de de yapacağız' demeliyiz" dedi.

İstanbul'da neler yaptıysak bakın Türkiye'de de yapacağız

Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisinin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın olası cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili olumlu ifadelerde bulunmasının sorulması üzerine "Her CHP'linin, ki ben de öyleyim, cumhurbaşkanı adayı, partisinin başkanıdır. Ama çok virajlı bir yol bu ve günün sonunda doğru kararı vermek zorundalar. Ben İstanbul'un belediye başkanı olarak elbette bu sürecin dışında kalamam. 'İstanbul'da neler yaptıysak bakın Türkiye'de de yapacağız' demeliyiz." cevabını verdi.

Ekrem İmamoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal