İsrailli Komedyen, BAE'yi Ti'ye Aldı: 'Milyonları Olan Araplar, İsrail İle Anlaşıp Filistin’i Unuttu'

İsrailli komedyen Noam Shuster, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsrail'in durumuyla alay eden parodi şarkı seslendirmesi sonrası o görüntüler sosyal medyada viral oldu.

17.01.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-17:04)

İsrail televizyonunda yaklaşık iki gün önce İsrailli komedyen Noam Shuster’in seslendirdiği bir şarkı yayınlandı. Sosyal medyanın gündemine oturan şarkıda, ‘Abraham Accords’ barışı üzerinden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsrail'in durumuyla dalga geçiliyor.  

İsrailli Noam Shuster adında bir komedyen, ‘Abraham Accords’ barışı üzerinden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsrail ilişkileriyle alay ettiği bir şarkı seslendirdi. 

MİLYONLARI OLAN ARAPLAR FİLİSTİN’İ UNUTTU

İsrail televizyonlarında yayınlanan şarkı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Parodi şarkı içinde Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsrail ile ilgili ikili ilişkileri anlatıyor. Filistin’in yanında olduğunu her seferinde dile getiren İsrailli komedyen Noam Shuster’in seslendirdiği parodi şarkıda şu ifadeler yer alıyor; ‘Keşke tüm Araplar Dubai olsa, kimse Araplar gibi değil, milyonları var ve ölenleri unuttular, Filistin’i unuttular’  


ARAPLARA SEVGİ VE BARIŞ MESAJINI YAYMAK ÖNEMLİ

Noam Shuster, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsrail'in durumuyla alay eden parodi şarkı seslendirmesi sonrası seyircileri selamlayarak şunları kaydetti; ‘Buradan 4000 km uzakta yaşasalar bile her Arap’a sevgi ve barış mesajını yaymak benim için önemli.’

İsrailli Shuster, İsrail ile işbirliğinde bulunan Arap ülkelerini tiye alan bir şarkı seslendirdi. Şarkı içinde, ‘Keşke tüm Araplar Dubai olsa, kimse Araplar gibi değil, milyonları var ve ölenleri unuttular, Filistin’i unuttular’ ifadelerine yer verildi. Shuster, bundan daha öncede işgal altında olan Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki yerleşim birimlerinin kurulmasına karşın Filistin’e desteğini her defasında belli etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal