İsrail'de iki saldırgan etrafa rastgele ateş açtı! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

İsrail'in işgal altındaki Hadera şehrinde silahlı iki kişi etrafa rastgele ateş açtı. Silahlı iki kişinin etrafa ateş açması sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

27.03.2022-23:21 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-23:32) İsrail'de iki saldırgan etrafa rastgele ateş açtı! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

İsrail'in işgal altında bulunan Hadera şehrinde silahlı iki kişi etrafa rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Güvenlik güçleri yaşanan çatışma sonrasında iki kişiyi etkisiz hale getirirken yaralı hastaların tedavileri devam ediyor.

Saldırganların üzerinde dikkat çeken ayrıntı

Saldırganların üzerinde dikkat çeken ayrıntı

İsrail'in Hadera şehrinde etrafa ateş açan iki saldırganın sırtlarında yer alan kuru kafa işareti dikkat çekti. Saldırganların sırtında yer alan kuru kafa işaretlerinin ne anlama geldiği konusunda polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İsrail'in Hadera kentinde çok sayıda ölü ve yaralı bulunurken saldırganlar güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Olayda kaç kişinin öldüğü ile kaç kişinin yaralandığı konusunda İsrail hükumetinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal