İsrail Güçleri, Teravih Namazı Sonrası Mescid-i Aksa’dan Çıkan Filistinlilere Saldırdı

İsrail ramazan ayında da durmak bilmiyor. Filistinliler teravih namazı kılmak için Mescid-i Aksa’da toplandı. Teravih namazını kıldıktan sonra evlerine dönmek için Mescid-i Aksa’dan çıkan Filistinlilere İsrail güçlerinin saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede 5 Filistinli gözaltına alındı.

15.04.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-17:11) İsrail Güçleri, Teravih Namazı Sonrası Mescid-i Aksa’dan Çıkan Filistinlilere Saldırdı

İsrail, saldırılarına ramazana ayına rağmen devam ediyor. İşgal altındaki Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da Filistinliler teravih namazını kılmak üzere toplandı. 

MESCİD’İ AKSA’DAN ÇIKAN FİLİSTİNLİLER SALDIRIYA UĞRADI 

Zalim İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’da teravih namazının kılanların evlerine dönmek için yola çıktığı sırada Filistinlilere saldırdı. Görgü tanıkları, İsrail güçlerinin Filistinlilere Eski Şehir bölgesinin ana kapılarından Şam Kapısı’na geldikleri esnada saldırdığını bildirdi. 

SES BOMBASIYLA VE ATLI POLİS İLE MÜDAHALE ETTİ 

Tekbir ve sloganlar atan Filistinlilere, İsrail güçleri ses bombasıyla ve atlı polis ile müdahale etti. Gerçekleşen olaylarda 5 Filistinli’nin göz altına alındığı ve yaralanan olmadığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal