Diyarbakır’da Silahlı Kavga Yaşandı: 2 Yaralı

Diyarbakır’da korkutan kavga meydana geldi. Koronavisle mücadele kapsamında uygulanan kısıtlama saatinde site sakini ile yöneticisi arasında silahlı kavga gerçekleşti. Çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri tarafından kavga ilgili inceleme başlatıldı.

15.04.2021-09:43 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-09:43) Diyarbakır’da Silahlı Kavga Yaşandı: 2 Yaralı

Korkutan kavga Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Yılmaz Güney Caddesi istikametinde bir sitede gerçekleşti. iddiaya göre, site sakinleri, site sakini Enver T.’nin rahatsızlık verdiği için yönetici Hasan E.’yi şikayet etti. Site yöneticisi Hasan E., durumu konuşmak üzere Enver T. ile görüştü. Görüşmenin üzerine Hasan E. ile Enver T. arasında tartışma yaşandı. 

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ 

Enver T., tartışma sonrası durumu arkadaşlarına söyledi. Enver t.’nin arkadaşlarının gelmesiyle tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Gerçekleşen silahlı kavgada, site yöneticisi Hasan E.’nin akrabaları Rıdvan E. ile Süleyman E., yaralandı. Çevredekilerin kavgayı haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahale sonrası yaralılar, Gazi Yaşargil Eğitim ve Hastanesine sevk edildi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Polis ekipleri tarafından olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal