İsrail Güçleri Dükkanına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fotoğrafını Asan Filistinliye Para Cezası Verdi

İsrail güçleri, Kudüs'te Filistinlilere uyguladığı baskıları sürdürüyor. Silsile kapısında bulunan dükkanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını asan Filistinli'ye ceza kesildi.

11.08.2021-11:33 - (Son Güncelleme: 11.08.2021-13:52) İsrail Güçleri Dükkanına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fotoğrafını Asan Filistinliye Para Cezası Verdi

İsrail’in insanlık dışı faaliyetleri son bulmuyor. Sivillere karşı yapılan katliamlar nedeni ile büyük eleştiri ve tepki toplayan İsrail, Filistinlilere yönelik baskılar yapmaya devam ediyor.

DÜKKANA BASKIN DÜZENLEDİLER

İsrail güçleri, Kudüs'ün Silsile Kapısı'nda bulunan bir dükkanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını astığı için Filistinli İmad Ebu Hatice'ye para cezası verdi. Ebu Hatice yaptığı açıklamada, belediye, vergi dairesi ve İsrail polisinin ekiplerinin Kudüs'ün Silsile Kapısı'ndaki dükkanına baskın düzenlediğini söyledi.

"KAPATMAYA ZORLAMAYI AMAÇLIYOR"

Dükkanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı bulunduğu için kendisine ceza verdiklerini ifade eden Ebu Hatice, "Nedeni sormaya çalıştım ama cevapları tek kelimeydi yasak" sözlerine yer verdi. Ebu Hatice, Kudüs'teki bu tür hareketlerin dükkanlarını terk etmeye ve kapatmaya zorlamayı amaç edindiklerine dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal