İsrail askerleri bir masum canı daha aldı! Filistinli çocuk hayatını kaybetti

Batı Şeria’da saldırılarına devam eden İsrail askerleri bir masum canı daha aldı. İsrail askerlerinin yaraladığı Filistinli çocuk hayatını kaybetti.

28.05.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-12:12) İsrail askerleri bir masum canı daha aldı! Filistinli çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerleri tarafından işgal altında olan Batı Şeria’da masum insanların canı acımasızca alınmaya devam ediyor. Alınan bilgilere göre Beytullahim şehrinin güneyinde yer alan El-Hadar beldesinde terörist İsrail askerleri ile Filistinliler arasında arbede yaşandı.

İsrail askerleri bir masum canı daha aldı

İsrail askerleriyle Filistin halkı arasında çıkan kargaşada silah sesleri duyuldu. Bu arbede sırasında İsrail askerlerinin açtığı ateş sebebiyle yaralanan Filistinli Zeyd Muhammed Said Ganim'in sırtından ve boynundan vurularak ağır yaralandı.

İsrail askerleri Filistin

İsrail Sağlık Bakanlığı’ndan konu hakkında açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre İsrail askerlerinin yaraladığı 15 yaşındaki Filistinli Zeyd Muhammed Said Ganim yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve yaşam savaşını kaybetti.

Batı Şeria’nın bir çok bölgesinde kurulmuş olan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine karşı Filistin halkının gösterileri olmuş bugün de devam eden gösterilere İsrail askerleri müdahale etmişti. İsrail askerlerinin saldırıları sonucunda 10’dan fazla Filistinli yaralandı. 

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal