Isparta'da minibüs takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti

Isparta’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...

20.04.2024-20:03 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-20:03)

Isparta’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs takla attı. 

Minibüs takla attı

Kaza ile edinilen bilgiye göre; Eğirdir-Isparta karayolunda meydana gelen kazada Sevinçbey köyünden Isparta istikametine seyir halinde olan 53 yaşındaki M.T. hakimiyetindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve minibüste yolcu olarak bulunan Y.T. (49), S.T. (20), Ç.P.D. (9), M.D. (31), G.D. (29), İ.D. (7), G.H.T. (22) ve Melek Demiraslan (64) yaralandı.

1 kişi hayatını kaybetti

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Demiraslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan Y.T.’nin Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine İ.D.’nin ise Isparta Şehir Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal