İspanya Portekiz maç özeti ve golleri izle S Sport 2 | İspanya Portekiz Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

Uluslar Ligi mesaisinde gecenin en çok merak edilen mücadelesi İspanya ile Portekiz arasında oynanacak. Karşılaşmanın sonucunu bekleyen spor severler diğer yandan internet üzerinden İspanya Portekiz maç özeti ve golleri izle S Sport 2 İspanya Portekiz Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmalarına devam ediyor.

02.06.2022-23:15 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-23:15) İspanya Portekiz maç özeti ve golleri izle S Sport 2 | İspanya Portekiz Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Uluslar Ligi’nde gecenin en çok dikkat çeken maçında İspanya ile Portekiz karşı karşıya gelecek. Son maçında İzlanda’yı 5-0 gibi etkileyici bir skorla yenen ev sahibi İspanya Portekiz karşısında da kazanarak Uluslar Ligi’ne galibiyetle başlamayı planlıyor. Dünya Kupası play-off finalinde Kuzey Makedonya’yı 2-0 yenerek 2022 FIFA Dünya Kupası finallerine katılma hakkı elde eden Portekiz ise süper yıldızı Cristiano Ronaldo önderliğinde İspanya’yı devirmeyi planlıyor.

İspanya Portekiz maçı ne zaman?

UEFA Uluslar Ligi A Lig 2. Grup’ta İspanya ile Portekiz bugün saat 21.45’Te Benito Villamarin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma S Sport 2 kanalında canlı olarak futbol severleri bekliyor olacak.

İspanya Portekiz maçı hakemi kim?

İspanya Portekiz maçı hakemi İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver olacak.

İspanya Portekiz

İki güçlü takım arasında oynanan son maç yine İspanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşmiş, karşılaşmadan gol sesi çıkmamıştı. İspanya Portekiz eşleşmesindeki son 4 maçta da beraberlik çıkması dikkat çekiyor.

İspanya Portekiz muhtemel ilk 11’ler:

İspanya: Simon; Azpilicueta, E Garcia, P Torres, Alba; Thiago, Busquets, Koke; Gavi, Morata, F Torres

Portekiz: Patricio; Cancelo, Pepe, Danilo, Guerreiro; Fernandes, Moutinho, Bernardo; Otavio, Ronaldo, Jota

İspanya Portekiz maçı özeti için maç bittikten sonra S Sport’un Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal