Çekya İsviçre maç özeti ve golleri izle S Sport | Çekya İsviçre Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Uluslar Ligi 4. grupta oynanacak olan Polonya Galler mücadelesinin sonucu merakla bekleniyor. Maçın özet görüntülerini öğrenmek isteyenler internet üzerinden Polonya Galler maç özeti ve golleri izle S Sport 2, Polonya Galler youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor.

02.06.2022-23:14 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-23:14) Çekya İsviçre maç özeti ve golleri izle S Sport | Çekya İsviçre Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Uluslar Ligi A Lig 2. Grup mücadelesinde Çekya ile İsviçre karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası’na katılma şansını play-off yarı finalinde İsveç’e 1-0 kaybederek yitiren Çekya İsviçre ile bu gece evinde oynayacağı mücadeleyi kazanarak UEFA Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Önümüzdeki kış düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası finallerine katılma hakkı elde eden İsviçre ise Çekya deplasmanında kazanarak Dünya Kupası hazırlığını sürdürmek istiyor. Futbol severler ise Çekya İsviçre maçının sonucunun ne olacağını merak ediyor.

Çekya İsviçre Uluslar Ligi maçı ne zaman ve saat kaçta?

UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 2 karşılaşmasında Çekya ile İsviçre bugün saat 21.45’te Sinobo Stadyumu’nda karşılaşacak. Karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Çekya İsviçre özet

Çekya İsviçre Uluslar Ligi maçı hakemi kim olacak?

Çekya İsviçre Uluslar Ligi maçı mücadelesinde Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak.

Çekya bir sonraki Uluslar Ligi maçında evinde İspanya ile karşılaşacakken, İsviçre ise bir sonraki Uluslar Ligi mücadelesinde Portekiz deplasmanına konuk olacak.

Çekya İsviçre maçı özetini maç sonrasında S Sport’un Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal