Bandırmaspor İstanbulspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 TRT Spor | Bandırma İstanbul play-off final youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’e çıkacak son takım Bandırmaspor İstanbulspor karşılaşmasının bitiş düdüğüyle netleşecek. Bu önemli maçın özetini izlemek isteyenler arama motorlarına yönelerek Bandırmaspor İstanbulspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 TRT Spor, Bandırma İstanbul play-off final youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor.

02.06.2022-21:34 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-21:34) Bandırmaspor İstanbulspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 TRT Spor | Bandırma İstanbul play-off final youtube geniş özeti ve maçın golleri

Türkiye’de günlerdir beklenen karşılaşmanın oynanma zamanı nihayet geldi. Süper Lig sevincini yaşayacak olan son Spor Toto 1. Lig takımı bugün oynanacak olan Bandırmaspor İstanbulspor karşılaşmasıyla netlik kazanacak. Milyonlarca futbol severlerin nefeslerini kesecek olan Bandırmaspor İstanbulspor maçında hangi takımın mutlu sona ulaşacağı futbol severlerin gündeminin en üst basamağında yer alıyor.

Bandırmaspor İstanbulspor maçı ne zaman?

Spor Toto 1. Lig play-off final maçında Bandırmaspor ile İstanbulspor bugün saat 20.00’de Kocaeli Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Bu önemli mücadele Bein Sports 1 ve TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Bandırmaspor İstanbulspor özet

Bandırmaspor İstanbulspor maçı hakemi kim?

Bandırmaspor İstanbulspor maçı hakemi belli oldu. Zorlu karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan üstlenecek. VAR hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

Bandırmaspor’da Doğancan Davas, Allyson, Pucko ve Guido Koçer karşılaşmanın maç kadrosuna alınmadı. İstanbulspor’da ise Eslem Öztürk ve Ali Yaşar önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bandırmaspor İstanbulspor muhtemel 11'ler:

Bandırmaspor: Gökhan, Okan, Alpay, Lokman, Caner, Landel, Mulumba, Kerim, Levent, Beykan, Keny

İstanbulspor: Alperen, Oğuzhan, Mehmet, Emrecan, Duhan, Melih, Rroca, Ferhat, Ethemi, Topalli, İbrahim

Bandırmaspor İstanbulspor maçının özetini Bein Sports’un internet sitesinden veya TRT Spor kanalından izleyebilirsiniz. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal